Skip to Page Content Skip to the search box and translation tools

Final High School Schedule Committee Recommendation with Lunches

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

1st

8:00am-8:50am
(50 min)

1st

8:00am-9:20am
(80 min)

 

1st

8:00am-8:50am
(50 min)

1st

8:00am-8:45am
(45 min)

2nd

8:55am-9:45am
(50 min)

Flex + TV program 9:20am-10:05am
(45 min)

2nd

8:55am-9:45am
(50 min)

Flex

8:45am-9:20am
(35 min)

2nd

9:25am-10:10am
(45 min)

3rd

9:50am-10:40am
(50 min)

3rd

10:10am-11:30am
(80 min)

2nd

10:10am-11:30am
(80 min)

3rd

9:50am-10:40am
(50 min)

3rd

10:15am-11:00am
(45 min)

4th

10:40am-11:15am
(A lunch)
11:20am-12:10pm
(Class) (50 min)

10:45am-11:35am
(Class) (50 min)
11:35am-12:10pm
(B lunch)

5th

11:30am-12:05pm
(A lunch)
12:10pm-1:30pm
(Class) (80 min)

11:35am-12:55pm
(Class) (80 min)
12:55pm-1:30pm
(B lunch) 

4th

11:30am-12:05pm
(A lunch)
12:10pm-1:30pm
(Class) (80 min)

11:35am-12:55pm
(Class) (80 min)
12:55pm-1:30pm
(B lunch)

4th

10:40am-11:15am
(A lunch)
11:20am-12:10pm
(Class) (50 min)

10:45am-11:35am (Class) (50 min)
11:35am-12:10pm
(B lunch)

4th

11:00am-11:35am
(A lunch)
11:40am-12:25pm
(Class) (45 min)

11:05am-11:50am
(Class) (45 min)
11:50am-12:25pm
(B lunch)

5th

12:15pm-1:05pm
(50 min)

6th

1:35pm-2:55pm
(80 min)

5th

12:15pm-1:05pm
(50 min)

5th

12:30pm-1:15pm
(45 min)

6th

1:10pm-2:00pm
(50 min)

7th

1:35pm-2:55pm
(80 min)

6th

1:10pm-2:00pm
(50 min)

6th

1:20pm-2:05pm
(45 min)

7th

2:05pm-2:55pm
(50 min)

Flex

2:55pm-3:45pm
(50 min)

7th

2:05pm-2:55pm
(50 min)

7th

2:10pm-2:55pm
(45 min)