One Hour Delay

Monday, Tuesday, Thursday, Friday

1st Period 9:10 am - 9:50 am (40 minutes)
2nd Period 9:55 am - 10:30 am (35 minutes)
3rd Period 10:35 am - 11:15 am (40 minutes)
4th Period
1st Lunch A
Lunch A 11:15 am - 11:45 am (30 minutes)
Class A 11:50 am - 12:45 pm (55 minutes)
2nd Lunch B
Class B 11:20 am - 11:45 am (25 minutes)
Lunch B 11:45 am - 12:15 pm (30 minutes)
Class B 12:20 pm - 12:45 pm (25 minutes)
3rd Lunch C
Class C 11:20 am - 12:15 pm (55 minutes)
Lunch C 12:15 pm - 12:45 pm (30 minutes)
5th Period 12:50 pm - 1:40 pm (50 minutes)
6th Period 1:45 pm - 2:35 pm (50 minutes)

Wednesday

1st Period 11:20 am - 11:50 am (30 minutes)
2nd Period 11:55 am - 12:25 pm (30 minutes)
3rd Period 12:30 pm - 1:00 pm (30 minutes)
4th Period
1st Lunch A
Lunch A 1:00 pm - 1:35 pm (35 minutes)
Class A 1:40 pm - 2:20 pm (45 minutes)
2nd Lunch B
Class B 1:05 pm - 1:50 pm (45 minutes)
Lunch B 1:50 pm - 2:20 pm (40 minutes)
5th Period 2:25 pm - 2:55 pm (30 minutes)
6th Period 3:00 pm - 3:30 pm (30 minutes)