Two Hour Delay

Monday, Tuesday, Thursday, Friday

1st Period 10:10 am - 10:45 am (35 minutes)
2nd Period 10:50 am - 11:20 am (30 minutes)
3rd Period 11:25 am - 11:55 am (30 minutes)
4th Period
1st Lunch A
Lunch A 11:55 am - 12:25 pm (30 minutes)
Class A 12:30 am - 1:25 pm (55 minutes)
2nd Lunch B
Class B 12:00 pm - 12:25 pm (25 minutes)
Lunch B 12:25 pm - 12:55 pm (30 minutes)
Class B 1:00 pm - 1:25 pm (25 minutes)
3rd Lunch C
Class C 12:00 pm - 12:55 pm (55 minutes)
Lunch C 12:55 pm - 1:25 pm (30 minutes)
5th Period 1:30 pm - 2:00 pm (30 minutes)
6th Period 2:05 pm - 2:35 pm (30 minutes)

Wednesday – No Lunches

1st Period 12:20 am - 12:50 am (30 minutes)
2nd Period 12:55 am - 1:22 pm (27 minutes)
3rd Period 1:27 pm - 1:54 pm (27 minutes)
4th Period 1:59 pm - 2:26 pm (27 minutes)
5th Period 2:31 pm - 2:58 pm (27 minutes)
6th Period 3:03 pm - 3:30 pm (27 minutes)